Bălțenii au venit să ceară ajutorul vice-primarului în rezolvarea problemelor personale

78

Într-o audiență de rutină cu locuitorii municipiului, vice-primarul Nicolai Grigorișin s-a implicat în soluționarea problemelor personale.

Cel mai frecvent au fost abordate problemele despre serviciile   comunal-locative, asistență socială și îngrijire medicală. Locuitorii casei numărul 146 de pe strada Bulgară au atras atenția asupra clădirii înalte care se afundă în sol, cât și despre necesitatea reparației urgente a acoperișului.

O pensionară  a venit la primar pentru a afla de ce nu primește ajutor financiar din partea primării și a guvernului. I-au fost explicate prevederile legale despre  cine are dreptul la compensații.

O altă bălțeancă s-a plâns de reparația necalitativă a pragului de la întrarea în scara blocului și a scurgerii de apa, care a fost efectuată de angajații întreprinderii municipale „Întreprinderea communal-locativă”. Viceprimarul a dispus de urgență pentru a remedia defectele.

O femeie   bolnavă de diabet zaharat, a raportat că nu a primit glucometrul care i-a fost prescris. Nicolai Grigorișin a redericționat plângerea șefului direcției de sănătate.

Un pensioner, care locuiește la ultimul etaj al uneia dintre clădirile  din strada Boris Glavan, a spus că este imposibil să trăiești în apartament pet imp de ploae, apa se strecoară, a spus el, chiar și în buzunarele hainelor.

Alte persoane care au venit la audiență, s-au plâns că nu le mai ajunge rândul la demolarea copacilor periculoși din strada lor, iar în una din curțile din strada Șciusev nu există trotuare și bănci.

Audiența cetățenilor de către reprezentanții administrației publice locale se desfășoară în fiecare zi de luni cu început de la ora 14.00, în biroul 115 al Primăriei Bălți. Cei care doresc pot face o programare și la consilierii municipali.

К вице-мэру — за помощью в решении личных проблем

К вице-мэру — за помощью в решении личных проблем

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Montag, 25. November 2019

Cmentariile sunt închise