Bălțenii se mobilizează pentru a ajuta pensionarii și medicii

După ce situația privind răpândirea coronavirusului s-a agravat. În întreaga țară, s-au mobilizat mai multe echipe pentru ai susține pe cei, care au cel mai mult de suferit în aceste momente. La Bălți un grup de mai bine de 200 de voluntari ajută medicii cu transport, iar persoanelor în vârstă le asigură produse alimentare și de igienă.  De asemenea bălțenii îi îndeamnă și pe alții să se alăture campaniei lansate.

Pe fundalul situației pandemice din țară, bălțenii s-au mobilizat pentru a ajuta cetățenii în vârstă și medicii. Locuitorii activi ai orașului Bălți au creat un grup care constituie deja peste două sute de voluntari. Aceștia duc produse alimentare și produse de igienă persoanelor în vârstă, cărora, din cauza carantinei, li s-a recomandat să stea acasă,. De asemenea asigură personalului medical transport de la locul de muncă până acasă și invers.

Voluntarii fac apel către toți doritorii de a susține persoanele care au nevoie de ajutor în această perioadă grea. Oricine se poate alătura grupului și să informeze despre persoanele în vârstă care au de suferit în aceste momente. Informațiile despre medici sunt, de asemenea, importante.

Cunoscuta poetesă, Ludmila Belova a adresat tinerilor cuvinte de recunoștință și ia îndemnat pe toți să se mobilizeze în lupta cu virusul COVID-19.

Pentru cei care sunt gata să se alăture voluntarilor, a fost creat un grup în viber – „ Бельцы. Помощь”. Pe Facebook, acesta se numește „ Волонтеры Бельц. COVID-19″. Pentru alte informații, puteți suna la 0 (674) 61 438 și 0 (694) 50 870.

Bălțenii se mobilizează pentru a ajuta pensionarii și medicii

Bălțenii se mobilizează pentru a ajuta pensionarii și medicii

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 18. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture