Bălțenii se plâng pe activitatea medicilor de familie

Consultările prin telefon și interzicerea de a contactat direct cu medicii de familie, îi nemulțumește pe bălțeni. Aceștea s-au adresat cu mai multe plângeri în adresa secției de sănătătate publică a primăriei. Cei din urmă spun că o astfel de modificare în regimul de lucru al centrelor medicilor de familie a fost făcută de agenția națională, pentru a respecta măsurile de siguranță.

Mai multe plângeri au parvenit în adresa secției sănătate publică Bălți, cu privire la activitatea centrelor medicilor de familie. În legătură cu pandemia, medicii nu primesc pacienți, consultările sunt efectuate prin telefon, iar recetele de medicamente sunt scoase direct în stradă. Nicolai Grigorișin, a explicat acest lucru se face din cauza măsurilor de siguranță, iar el nu poate intervene în regimul de lucru a medcilor de familie.

Graficul și regimul de lucru al personalului nu este singurul lucru care îi deranjează pe bălțeni. Feodora Rodiucova a menționat că, problema cu privire la foile de boală rămâne la fel de actuală. Grigorișin a spus că situația este astfel din cauza cozilor pentru testele la coronavirus.

Amintim că, în scopul asigurării siguranței, Agenția de sănătate publică a luat decizia de a modifica regimul de lucru a medicilor de familie din toată Moldova, primirea bolnavilor este interzisă, iar consultările se fac prin telefon.

Bălțenii se plâng pe activitatea medicilor de familie

Bălțenii se plâng pe activitatea medicilor de familie

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 21. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture