BĂLȚI: CELE MAI PERICULOASE STRĂZI DIN CAUZA ZĂPEZII

Poliția de patrulare a anunțat care sunt cele mai periculoase străzi din Bălți ca urmare a zăpezii abundente din ultima perioada. În cadrul ședinței de miercuri a reprezentanților întreprinderilor și serviciilor municipale, maiorul de poliție Vitalie Tarlapan, a menționat că panta de pe strada Ivano Franco, aproapiată trecerii peste căilea ferată și strada Gagarin, în regiunea monumentului Mama soacră, sunt cele mai dificile pentru circulația rutieră. Poliția a solicitat o atenție sporită acestor artere, inclusiv cu utilizarea unei cantități mai mari de material antiderapant.

Vitalie Tarlapan a mai adăugat că temperaturile scăzute perturbează funcționarea iluminării stradale, care se deconectează automat, în special pe strada Decebal și Calea Ieșilor. Acesta factor diminuează vizibilitatea pe timp de noapte și sporește riscul accidentelor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture