BĂLȚI: ȘI-A EXTINS CONSTRUCȚIA CHIAR PE TROTUAR

Un agent economic de pe strada Bulgară din orașul Bălți și-a extins construcția chiar pe trotuar. În consecință, locuitorii din prejmă sunt nevoiți să meargă pe drumul rezervat autoturismelor. Potrivit angajaților, directoarea salonului ar fi plecată peste hotarele țării, așa că nimeni nu a putut răspunde dacă construcția a fost exstinsă în limitele legale.

Pietonii spun că le este frică să treacă pe aici, întrucât riscă să fie accidentați. Problemă însă nu se oprește aici. Drumul este îngustat de vânzătorii ambulanți care își expun marfa de-a lungul străzii.

Conform planului urbanistric al orașului Bălți în perimetrul acestei străzi există o zonă pietonală care nu a fost renovată de câțiva ani. Reprezentanții Inspecției Teritoriale în Construcții „Nord” nu au fost de găsit pentru a se expune pe marginea acestui caz.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture