Bărbat bănuit de incendierea intenționată a unui magazin

La moment bărbatul este cercetat în stare de libertate.

0

Un bărbat în vârstă de 48 de ani este suspectat de incendierea unui magazin. Acesta a fost reținut de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcției de Poliție, mun.Chișinău. 

Cazul dat a avut loc la data de 1 septembrie, anul curent, când o persoană prin intermediul deteriorării  ușii, a pătruns în incinta unui magazin de unde a sustras o cutie cu încălțăminte după care a distrus prin incendiere bunurile, cauzând părții vătămate o daună în proporții mari, în sumă totală de 197.036 lei. Acțiunile infractorului au fost surprinse de camerele de supraveghere. Astfel în urma reținerii și în cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina integral. Acesta este originar din r-nul Drochia, iar la moment bărbatul este cercetat în stare de libertate.

Menționăm faptul că pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de până la 6 ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture