Veste tristă pentru locuitorii din Glinjeni și Zastînca. 2 primari din nordul țării s-au stins din viață

0

A decedat Piotr Gafinciuc, primaul satului Glinjeni, raionul Fălești. Acesta a deținut funcția de primar în localitatea respectivă, mai bine de 22 de ani. Edilul s-a stins din viață la data de 8 noiembrie curent. Anunțul a fost făcut de primăria Glinjeni pe pagina de Facebook.

,,Data de 08.11.2021 e zi de doliu a satului Glinjeni, s-a stins flacăra vieţii a domnului primar Piotr Gafinciuc, lăsând în urmă durere şi tristeţe. Am pierdut nu doar un primar bun dar şi un om cu verticalitate, omenie, care a știut să asculte durerea fiecărui om. Suntem profund recunoscători pentru clipele frumoase petrecute împreună, pentru sprijinul dumnealui în momente grele, pentru şcoala vieţii învăţată şi trăită aici la primărie. Nu ne rămâne decât să îi spunem drum lin şi liniştit spre ceruri.”se arată în mesajul instituției.

Cu un mesaj de condoleanțe a venit și Consiliul Raional Fălești.

,,A plecat la cele veșnice și a lăsat în urmă un gol…. tristețe și durere. A fost o personalitate puternică pentru comunitatea satului Glinjeni, pe parcursul a 22 de ani a activat în funcția de primar a satului Glinjeni, și-a dedicat viața cu dedicație în domeniul administrație publică.  A fost pentru oameni, mereu receptiv la problemele cetățenilor, a fost un luptător pentru binele localității. Sincere condoleanțe familiei și întregii comunități.” – a menționat Consiliul Raional Fălești. 

primarul satului Glinjeni

Tot în această zi, s-a aflat despre  decesul edilul satului Zastînca, raionul Soroca, Pavel Covalciuc. Despre aceasta a anunțat colectivul Primăriei pe pagina de Facebook.

,,Cu profund regret colectivul primăriei Zastînca a aflat despre trecerea în neființă a celui care a fost Covalciuc Pavel, primarul satului Zastînca! Un om deosebit, cu suflet mare, care a lasat în urma sa lucruri frumoase! Vei rămine mereu în amintirile noastre așa cum te-am știut: plin de viață și dornic de a face ceva frumos, un om, care a iubit cu tot sufletul satul natalSincere condolianțe rudelor și familiei îndurerate! ADIO, Domnule Primar Covalciuc Pavel! Odihnește-te în pace!!!” – a notat colectivul primăriei Zastînca.

Foto:Observatorul de Nord
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture