Bate la buzunar: Noile prețuri la pâine au intrat în vigoare de azi

Pâinea de la „Franzeluța” se va scumpi chiar de azi, 3 februarie. În medie, prețurile se vor majora cu 27%.

1

Dacă până acum o franzelă costa 5 lei, după ajustarea tarifului va trebui să scoatem din buzunar cu un leu mai mult. Excepție face doar pâinea socială. Între timp, reprezentanții Ministerului Agriculturii au declarat pentru TV8 că Guvernul nu poate interveni la modificarea prețului, dar au insistat ca pâinea socială să coste la fel ca și până acum.

„Prețurile afișate în magazinele de pâine vor crește, în medie, cu 27%. Această informație a fost confirmată pentru TV8 de către responsabilii de la Întreprinderea „Franzeluța”. Un simplu calcul arată că, dacă până acum, prețul pentru o franzelă orășenească era de 5 lei, atunci de azi cetățenii vor achita cu aproximativ un leu mai mult pentru un produs similar. Fanzela “Botanica”, care anterior costa 4.5 lei, acum costă 6.2 lei.”

Citește și
  1. Anonim spune

    Să sperăm că și pensiiile și salariile vor sălta cu …27 procente. Majorările le datorăm celora care nu au votat in anii 90 proiectul de lege propus d ee primul parlament, referitor la formarea prețurilor. De ce mai stă în sertar acel proeict ???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture