ÎNTREPRINDERILE MUNICIPALE DIN BĂLȚI DEVIN PROFITABILE

Întreprinderile municipale din Bălți devin profitabile în pofida datoriilor istorice și administrării ineficiente moștenite de la fosta conducere. Declarația a fost făcută de viceprimarul localității, Igor Șeremet, care a susținut o conferință de presă unde a prezentat succint raportul de activitate a noii conduceri a primăriei în frunte cu Renato Usatîi.

Pe lângă Gospodăria Locativ Comunală, Șeremet a menționat că schimbări semnificative au loc și în sectorul piețelor municipale.

Un suport important pentru unele întreprinderei a venit și din partea primarului, Renato Usatîi, care a a dăruit câteva autospeciale și ustensile angajaților pentru salubrizarea orașului.

Succesul acestor acțiuni în opinia viceprimarului de Bălți este rezultatul auditului efectuat la unele întreprindere municipale.

Renato Usatîi a devenit primar de Bălți în urma alegerilor loacale din 14 iunie 2015 . Formațiunea politică, Partidul Nostru condusă de Usatîi la fel a obținut majoritate mandatelor în consiliul municipal Bălți.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture