BEN BURVILLE, SCAFANDRUL PE CARE ÎL ÎMBRĂȚIȘEAZĂ SIGILII

454

Scafandrul britanic, Ben Burville împărtășește imagini ale experiențelor subacvatice cu sigilii cenușii sălbatici din apele de pe insulele Farne, situate în Marea Nordului, coasta de est a Northumberland-ului, din nordul Angliei, lângă granița cu Scoția.

În videoclipurile lansate la începutul lunii octombrie, pe canalul său de youtube, puteți asista la tonul prietenos al animalelor care îmbrățișează scafandrul și mai mult par să vrea să se asigure că totul este în ordine cu echipamentul. Or, să îl țină de mână și să fie mângâiat.

 Ben are o pasiune deosebită pentru viața marină. A studiat Oceanografia și Biologia la Universitatea Southampton, cu o disertație despre ecolocație speciei delfinului Bottlenose.

Ben este, de asemenea, cercetător în vizită la Școala de Științe și Tehnologie a Marinei din Newcastle.

Ben și-a menținut un interes deosebit în acest domeniu și, în ultimii 16 ani, a folosit tehnici unice de filmare pentru a înregistra materialele video subacvatice pe care nu le-a mai văzut până acum.

Are o relație aparte cu sigilii și într-o postare publicată de acesta pe youtube menționează: „sigiliul meu tânăr gri mă face ușor să mă opresc și să apreciez momentul …

Sunt foarte norocos să am un prieten amabil, inteligent și amuzant!”

Cmentariile sunt închise