Bunuri în valoare de 8 milioane de lei, indisponibilizate de ARBI. Printre ele, un Range Rover evaluat la jumătate de milion de lei

Un automobil de model Range Rover, fabricat în 2014, evaluat la aproape jumătate de milion de lei, se numără printre bunurile sechestrate, pe parcursul unei săptămâni, de Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) a CNA, scrie anticoruptie.md.

În total, Agenţia a aplicat sechestre pe bunuri în valoare de peste 8 milioane de lei, în cadrul unor cauze penale pornite pe fapte de îmbogăţire ilicită, corupere pasivă  şi abuz de serviciu.

Într-un comunicat al CNA se arată că, pe lângă automobilul indisponibilizat, au fost aplicate sechestre pe opt încăperi locative şi nelocative, în valoare de peste 7 milioane de lei, precum și pe trei terenuri agricole şi pentru construcţii, estimate la circa 600 de mii de lei.

Pe parcursul săptămânii trecute, Agenţia a finalizat trei delegaţii pe trei cauze penale în privinţa a opt subiecţi, a elaborat șase note analitice pe 24 de persoane, a întocmit cinci avize consultative privind evaluarea unor bunuri mobile şi imobile. În prezent, în procedura ARBI se află 89 de delegaţii pe 57 de cauze penale în privinţa a 239 de subiecţi.

Foto: anticoruptie.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture