Serghei Tarnovschi a mai câștigat două medalii la Cupa Mondială de caiac-canoe

Canotorul Serghei Tarnovschi a mai câștigat două medalii la Cupa Mondială de caiac-canoe, informează Comitetul Național Olimpic și Sportiv, transmite Newsmaker.md.

În ultima a zi a Cupei Mondiale, Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe distanța de 500 de metri. El a înregistrat rezultatul 1.53:51, depășindu-l cu aproape o secundă pe cubanezul Jose Pelier Cordova.

De asemenea, Serghei Tarnovschi și-a trecut în cont și o medalie de argint în proba de canoe dublu mixt. Sportivul de 23 de ani a evoluat în tandem cu Maria Mailliard din Chile, clasându-se pe locul doi. În total, la Cupa Mondială de la Barnaul, frații Tarnovschi au cucerit patru medalii: două de aur și două de argint.

Precizăm că Serghei Tarnovschi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a câștigat cursa de canoe sprint 1000 de metri la ultimul turneu de calificare, desfășurat în orașul rus Barnaul.

Foto: Newsmaker.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture