California: Un avion s-a prăbușit în preajma unui liceu. Au fost raportați cel puțin 2 morți

Cel puțin 2 persoane au murit, iar alte 2 au fost rănite, în timpul unei tragedii. Un avion s-a prăbușit lângă un liceu din Santee, la est de San Diego, în California.

Potrivit presei locale victimile ar fi pilotul avionului şi un livrator de la compania UPS, camionul căruia a fost distrus în explozie. Două persoane au fost transportate la spital cu arsuri grave. În  urma exploziei au fost distruse și câteva case din preajmă.

Un mic (avion) bimotor s-a prăbuşit peste două case la Santee luni la prânz (ora locală), a anunţat primăria.

Avionul, un Cessna bimotor de tp C340, se îndrepta către Yuma, în Arizona, de la aeroportul din Montgomery Field de la San Francisco. Însă a fost nevoit să aterizeze, în apropiere de un liceu, unde s-a prăbuşit. Ce a determinat pilotul să aterizeze în regim de urgență, urmează să stabilească specialiștii. La moment nu este clar câte persoane se aflau la bord, transmite Stirileprotv.ro.

În urma exploziei, mai multe vehicule au luat foc. La fața locului au intervenit pompierii care au stins flăcările înainte să se extindă la case.

Liceul Santana, situat la trei străzi de locul unde s-a prăbuşit avionul, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitetr că toţi elevii se aflau ”în siguranţă”.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture