Campanie de prevenire a furturilor desfășurată la Bălți

Inspectoratul de Poliție Bălți efectuează o serie de măsuri pentru a preveni numărul de jafuri, dar și alte infracțiuni. Campania include în primul rând, informarea populației cu privire la posibilele riscuri. Oamenii legii au pregătit pliante, care conțin toate informațiile relevante despre acțiunile infractorilor și despre modul în care vă puteți proteja dumneavoastră și bunurile deținute.

Potrivit statisticilor prezentate de către Inspectoratul de Poliție Bălți, în primele 4 luni ale acestui an au fost înregistrate 565 de furturi. Potrivit șefului secției securitate publică, în 2020 s-a înregistrat o scădere a numărului de infracțiuni.Oamenii legii consideră că acest lucru se datorează restricțiilor antiepidemiologice introduse.

Dacă jafurile de locuințe au devenit imposibile, datorită carantinei, atunci numărul schemelor frauduloase cu carduri bancare a crescut considerabil. Doar în primele 4 luni ale anului 2021, s-au înregistrat 95 astfel de infracțiuni.

În primele 4 luni ale acestui an, 74 de persoane din Bălți au fost trase la răspundere pentru săvârșirea furturilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture