Când vor ieși elevii din Moldova în vacanța de iarnă și cât va dura?

În acest an, vacanța intersemestrială începe pe 25 decembrie 2021, iar elevii vor avea la dispoziție 16 zile pentru odihnă.

0

Până la vacanța de iarnă a elevilor a rămas exact o lună. Anul acesta, vacanța intersemestrială începe pe 25 decembrie 2021, iar elevii vor avea la dispoziție 16 zile pentru odihnă, transmite diez.md

În contextul dat conform structurii standarde a anului de învățământ 2021/2022, revenirea la ore va fi în ziua de 10 ianuarie.

Menționăm faptul că și studenții au vacanță de iarnă, care începe, le fel, pe 25 decembrie și durează până pe 9 ianuarie. Totuși, tinerii care-și fac studii la universități ar trebui să consulte calendarul academic al instituției, pentru că acestea sunt individuale și ar putea fi diferite de la o universitate la alta. Totodată, pentru studenții din anii absolvenți, vacanța este mai scurtă: mai exact, aceștia merg în vacanță cu câteva mai târziu decât colegii lor.

Reamintim faptul că vacanța de toamnă a elevilor a fost prelungită din cauza condițiilor epidemiologice. Autoritățile încă nu au anunțat nimic despre o eventuală prelungire a vacanței de iarnă, însă acest lucru nu este exclus, în cazul în care ne vom confrunta cu un număr mare de infectări de COVID-19.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture