Șoferii vor putea circula fără a avea la ei permisul de conducere: Cum îi vor verifica polițiștii?

Conducătorii auto vor putea fi identificați de ofițerii de patrulare în regim digital.

0

Conducătorii auto nu vor fi obligați să dețină asupra lor permisul de conducere. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi proiectul de Lege pentru modificarea unor acte normative, care vizează modificarea Legii nr.131/2007, privind siguranța traficului rutier și a Codului Contravențional nr.218/2008, transmite unimedia.info. 

Menționăm faptul că în cadrul ședinței de Guvern, Ministrul Afacerilor Interne, Ana Revenco, a venit cu propunerea de modificare a Legii nr.131/2007 privind siguranța traficului rutier, acesta la rândul său presupune excluderea obligativității șoferilor de a deține asupra sa permisul de conducere în traficul național.

Astfel prin modernizarea calității serviciilor publice, conducătorii auto nu vor fi obligați să dețină asupra lor permise de conducere, ei vor putea fi identificați de ofițerii de patrulare în regim digital.

Mai mult decât atât modificările menționate prevăd modernizarea și sporirii calității serviciilor publice, prin intermediul de digitizare a serviciului, reducerea numărului actelor necesare la perfectarea actelor de a conduce vehicule, și excluderea obligativității deținerii asupra sa a permisului de conducere în traficul național.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture