Video// Doi tineri, reținuți după ce au jefuit o persoană

Cazul dat a avut loc într-o scară a unui bloc de locuit.

0

Un jaf comis în or.Durlești, mun.Chișinău, a fost descoperit de către ofiţerii de investigaţii ai Secţiei de Investigații a IP Buiucani, în comun cu ofițerii de investigații a Direcției de Poliție.

Cazul dat a avut loc într-o scară a unui bloc de locuit, unde două persoane necunoscute, au sustras în mod deschis din buzunarul uneivictimei, un telefon mobil și mijloace bănești, cauzându-i celei din urmă o daună materială considerabilă, în sumă totală de circa 2000 lei.

Potrivit datelor şi probele administrate în cauză de către polițiști, suspecții în comiterea infracțiunii s-au dovedit a fi un bărbat în vârstă de 30 de ani și o tânără în vârstă de 19 ani“, se arată în comunicatul emis de Direcția de Poliție a mun. Chișinău.

Menționăm faptul că în urma audierilor suspecții și-au recunoscut vina, iar pentru fapta comisă aceștia riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de 42.500 la 67.500 lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture