Carantină impusă de coronavirus: va afecta aceasta procurarea troleibuzelor fără fir?

Lansarea noilor linii de troleibuze, care ar urma să ajungă la marginile orașului depind de lucrările de reparație pe strada Conev. Pentru efecturarea acestor însă nu sunt suficiente resurse financiare. Grigorișin susține că banii din Fondul Rutier încă nu au ajuns în bugetul municipal. Totuși la procedura de achiziționare a troleibuzelor fără fir nu sunt probleme, aunță viceprimarul.

Starea de urgență introdusă în țară va fi scoasă în curînd. Asta înseamnă că procesul de achiziționare pentru orașul Bălți a troleibuzelor cu propulsie autonomă, nu va fi afectat. Despre aceasta a anunțat viceprimarul, Nicolai Grigorișin. Potrivit acestuia există o mică problemă la capitolul surselor financiare pentru reparația străzii Conev. Direcția în care ar urma să circule unitățile de transport. Banii din Fondul Republican Rutier nu au fost transferați în bugetul municipal. Grigorișin susține, că lansarea noilor rute de troleibuze depinde de finalizarea lucrărilor de reparție din strada Conev

Viceprimarul susține că noile troleibuze vor fi confortabile atât pe timp de iarnă, cât și de vară. Acestea sunt dotate cu aer condiționat.

Reamintim că troleibuzele cu sistem de deplasare autonomă pe baterii, pe care administrația orașului Bălți intenționează să le procure, vor asigura curse până la marginea orașului în cartierele Dacia, Podul Chișinăului și satul Elizaveta.  Unitățile de transport sunt dotate cu baterii de nouă generație și vor avea o autonomie de 60 km.

Карантин из-за коронавируса: повлияет ли он на закупку беспроводных троллейбусов?

Карантин из-за коронавируса: повлияет ли он на закупку беспроводных троллейбусов?

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 28. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture