Carantină: Mai puțini pasageri în troleibuze

Odată cu introducerea perioadei de carantină, troleibuzele din Bălți sunt mai pustii. Potrivit responasabililor unitățile de transport sunt dezinfectate după fiecare cursă. Procesul începe în fiacare dimineața la orele 5. Taxatorii ne-au spus că tinerii nu prea călătoresc cu transportul public, se pare că pensionarilor, care defapt și sunt expuși unui risc major de a se infecta, nu le este frică.

Măsurile igienico-sanitare a transportului public din oraș sunt îndeplinite cu strictețe. Potrivit taxatorilor și lucrătorilor întreprinderii municipale ,, Direcția de Troleibuze” Bălți, saloanele sunt prelucrate cu soluție de clor după fiecare călătorie. Dezinfectarea zilnică a troleibuzelor începe la ora 5 dimineața. Personalul este examinat, dacă nu prezintă simptomele coronavirusului.

Odată cu introducerea carantinei, numărul de pasageri s-a micșorat considerabil. Uneori în troleibuz călătoresc doar 5-6 persoane. Pasagerii încearcă să respecte măsurile de prevenție, dar nu mulți poartă măști.

Taxatorii ne-au spus că, spre deosebire de tineri, pensionarilor nu le este frică să călătorească cu mijloacele de transport public.

Reamintim că Moldova a intrat în stare de urgență pentru 60 de zile, în legătură cu răspândirea virusului COVID-19.

Карантин: пассажиров в троллейбусах стало меньше

Санитарная обработка общественного транспорта в городе взята под особый контроль. По словам кондукторов и рабочих предприятия «Троллейбусное управление» салоны обрабатываются хлорным раствором после каждого рейса. Полную дезинфекцию троллейбусы проходят ежедневно в 5 утра. Персонал проверяется на наличие симптомов коронавируса.

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Dienstag, 17. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture