Carantină: S.A. „RED-Nord” – citirea indicațiilor în luna curentă nu va avea loc

Anunț bun pentru consumatori. În scopul asigurării protecției angajaților contra virusului Covid-19, Societatea pe Acțiuni „RED-Nord” a decis suspendarea citirii indicațiilor contoarelor de energie electrică. Mai mult decât atât pe durata carantinei responsabilii au anulat deconectările planificate.

Angajații Societății pe Acțiuni „Red Nord”  nu vor efectua citirea indicațiilor în luna curentă. Aceștia sunt în concediu.  Despre aceasta a anunțat reprezentantul întreprinderii în cadrul unei ședințe a primăriei. Calculul consumului de energie electrică se va efectua conform consumului mediu, iar la următoarea citire se va ajusta calculul conform indicațiilor reale ale contorului.

În perioada de carantină, când majoritatea cetățenilor stau acasă, conducerea Red Nord a decis să anuleze temporar toate deconectările de energie electrică, planificate.

Карантин: Контролеры «Ред-Норда» не будут ходить по домам

Карантин: Контролеры «Ред-Норда» не будут ходить по домам

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Mittwoch, 18. März 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture