Caratiștii bălțeni au revenit acasă cu 11 premii de la turneul internațional

La 22 mai, la Tiraspol a avut loc turneul internațional de carate în versiunea WKF. La competiție au participat în jur de 280 de sportivi din Ucraina, Moldova și Transnistria. La turneu au luat parte și șapte membri ai clubului de carate din Bălți, ,,Bars”. În palmaresul sportivilor s-au adăugat 2 medalii de aur, 6 de argint și 3 debronz. Pe tatami au concurat atât participanți independenți, cât și în echipe. Victor Capmoale, antrenorul clubului, a menționat că, în pofida antrenamentelor și campionatelor care au lipsit mult timp, caratiștii bălțeni au demonstrat o bună măiestrie și dorința de a învinge.

Tinerii caratiști spun că, turneul a decurs la cel mai înalt nivel. Victoria au aubținut-o datorită caracterului, antrenorului și a antrenamentelor intense. Caratistul cu cea mai mare experiență, Alexandru Capmoale a luat două medalii de aur, două de argint și una de bronz.

Antrenorul Victor Capmoale, a adăugat, că la astfel de competiții începătorii își încearcă forțele într-o luptă adevărată. Cei cu experiență își exersează tehnica.

La moment începătorii clubului se pregătesc pentru turneul internațional din Ucraina și cel mondial, care va avea loc în România. Câștigătorii de la Tiraspol, sunt: Alexandr Capmoale, Daniel Șușu, David Crudu, Victor Guțu, Egor Carabulia, Piotr Ursac, iar Loredana Rădăuță a primit diploma pentru participare, ajungând până în sferturile finalei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture