Care este starea minorului tamponat la o trecere de pietoni din Bălți

Băiatul de 11 ani a fost lovit, în timp ce traversa strada.

0

Starea băiatului de 11 ani, tamponat chiar la trecerea de pietoni este stabilă. Totuși acesta rămâne internat în spitalul din Bălți. Minorul a fost lovit din plin de un șofer în vârstă de 63 de ani. Accidentul s-a produs pe 22 decembrie pe strada Strîi 17. mun. Bălți. Din motive necunoscute, conducătorul auto a tamponat minorul în timp ce traversa strada regulamentar.

Băiatul s-a ales cu două fracturi la piciorul drept. În prezent, acesta este internat în secția chirurgie a spitalului din Bălți.

Alte circumstanțe se stabilesc. Pe parcursul a 11 luni a anului 2021 pe teritoriul mun. Bălți, au fost înregistrate 14 accidente din cauza iresponsabilității pietonilor, soldate cu 14 persoane traumate, comparativ cu anul precedent, cînd au avut loc 12 accidente, soldate cu 12 persoane traumate. În privința neacordării priorității pietonilor de către conducătorii auto au fost înregistrate 15 accidente, soldate cu 14 persoane traumate, comparativ cu anul precedent, când s-au înregistrat 18 accidente, soldate cu 18 persoane traumate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture