CASA EX-BAȘCANULUI FORMUZAL A FOST INCENDIATĂ

Casa fostului bașcan al Găgăuziei, Mihail Formuzal, a fost incendiată marți, 17 mai poliţia a fost alertată la ora 03:25. Despre aceasta a anunțat șeful Inspectoratului de Poliție Comrat, Serghei Suhodol, scrie deschide.md.

Am fost anunțați despre faptul că este un incendiu pe str. Cechira, 10. În cinci minue pompierii au ajuns și s-au apucat să stingă incendiul. După localizarea flăcărilor s-a constatat că imobilul a ars în proporție de 80 la sută. Acum investigăm cauzele producerii incendiului, luăm urme… A venit și o echipă de experți pompieri de la Chișinău”, ne-a mai spus sursa citată.

Totodată Șeful Inspectoratului de Poliție Comrat, Serghei Suhodol a declarat că a fost pornită urmărirea penală în baza articolului 197, Cod Penal, Distrugerea sau deteriorarea intenţionată a bunurilor, însă aceasta este versiunea preliminară pentru că oamenii legii se află încă la fața locului pentru colectarea probelor dar și investigații ale anchetei. Potrivit același surse, a fost depistată și o persoană care este suspectată de incendierea casei fostului bașcan. Acesta deocamdată este audiat de polițiști.

În momentul incendiului nimeni nu se afla în casă. Mihail Formuzal este plecat de ceva timp în Germania.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture