Câți bani sunt dispuși să scoată din buzunare bărbații pentru sărbătoarea de 8 martie

De 8 martie, majoritatea bărbaților planifică să-și surprindă femeile cu flori. La mare căutare, sunt de obicei florile de primăvară, spun floriștii. Specialiștii vă recomandă să alegeți buchetul care se potrivește caracterului femeii.

Potrivit comercianților, în această peroadă oamenii uită de buchetele caracteristice sărbătorilor de iarnă și preferă lalele de primăvară, narcisele și zambilele. Adesea, buchetele primite nu rezistă mult timp.  Dacă doriți ca cadoul să-și păstreze prospețimea mai mult timp, optați pentru florile în ghiveci.

Floriștii spun că cele mai solicitate în preajma zilei de 8 martie, sunt lalelele și trandafirii. Tot în vârful popularității se află acum buchetele cu Ranunculus și anemone, acestea aparțin segmentului premium.

Merită să acordați atenție florilor în nuanțe delicate. Alb, roz, cele galbene sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă, iar florile roșii pentru domnișoare. Mulți sunt de părere că lumea s-a plictisit de trandafirii roșii. De aceea au devenit un anti-trend printre flori.

Totuși dacă femeia le preferă, nu ezitați să-i cumpărați.

Pentru ca buchetul să reziste mai mult timp, cumpărați flori proaspete. Dacă florile nu au fost prea proaspete de la bună început, nici un truc nu va ajuta. Prin urmare, specialiștii vă recomandă să procurați cele mai sănătoase și mai viguroase flori,  pe care le găsiți. Apropo, chiar și cele mai viguroase se pot ofili rapid dacă nu aveți grijă de ele.

În ciuda crizei din țară, provocată de pandemia de coronavirus, floriștii speră la vânzări mai bune pe final de săptămână.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture