Căutări nocturne la Hîncești: Doi frați de 3 și 14 ani s-au rătăcit în pădure

Băieții au fost găsiți în jurul orei 01:00.

0

Doi copii de 3 și 14 ani s-au rătăcit în pădure. Cazul dat a avut loc în seara zilei de 31 octombrie. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 21.00 de tatăl copiilor. Bărbatul a comunicat polițiștilor că se afla la odihnă în pădurea din apropierea localității Bălceana,  pentru a căuta metale. La un moment dat, tatăl băiețilot a pierdut din vizor copiii,  apoi i-a căutat de unul singur, iar după 2 ore a anunțat poliția la numărul unic 112, se arată în comuicatul emis de Poliția Republicii Moldova.

Oamenii legii, alături de echipe formate din angajați DSE,  Serviciul chinologic al DPF „Vest” al IGPF și  voluntari din localitatea Bălceana s-au imobilizat  momentan de urgență, și au început căutările copiilor.

Băieții au fost găsiți în jurul orei 01:00, de  unul dintre echipele care efectua  căutare, în mijlocul pădurii, la o distanță de aproximativ 7 km. de la locul dispariției acestora.

Menționăm faptul că aceștia au fost duși la Inspectorat, după care a fost solicitată intervenția serviciului medical de urgență, iar după consultare  au fost reîntorși părinților.  

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture