Caz de violență extremă la școală, într-una din cele mai sigure țări din lume

Poliția din Singapore a arestat un adolescent în vârstă de 16 ani, acuzat de uciderea unui băiat de 13 ani. Cadavrul a fost găsit în baia unei școli, alături de un topor, relatează digi24.ro.

Violența extremă în școli este rară în Singapore, țară cunoscută pentru un nivel scăzut de criminalitate și care este considerată unul dintre cele mai sigure locuri din lume.

Victima a fost găsită în baie, cu mai multe răni provocate de un topor. Decesul a fost declarat la fața locului, potrivit poliției. Polițiștii vor solicita o decizie judecătorească pentru o evaluare psihiatrică a adolescentului suspect.

Polițiștii spun că vor continua ancheta pentru a afla motivul crimei. Nu există niciun indiciu că cei doi adolescenți se cunoșteau.

„Suntem cu toții șocați să aflăm despre acest incident tragic”, a scris Chan Chun Sing, ministrul Educației, pe Facebook.

El a adăugat că ministerul colaborează cu poliția în anchetă.

Foto: digi24.ro.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture