Ce găsiți la târgul de toamnă din Bălți. Oamenii pot face cumpărături și se pot imuniza împotriva Covid-19

Bălțenii pot vizita Târgul de Toamna la Bălţi în perioada 10-12 noiembrie.

0

La Bălți a început tradiționalul expo-târg: „Târg de Toamnă la Bălți-2021”. Evenimentul a reunit producători autohtoni din toată Moldova. Galina Codița, ne-a spus că aceasta este o modalitate de a sprijini producătorii locali și de a-i ajuta să-și promoveze produsele atât la nivel local, cât și internațional.

Prin eforturile Centrului Medicilor de Familie, împreună cu Camera de Comerț și Industrie, în incinta teatrului a fost deschis un punct de vaccinare. Experții speră, să motiveze astfel oamenii să se imunizeze. Potrivit Galinei Codița, astfel de târguri ajută producătorii autohtoni să-și facă vizibile afacerile.

La târg, locuitorii, cât și vizitatorii vor găsi mărfuri de orice tip. Începând de la produse alimentare, până la produse chimice de uz casnic. Printre tarabe, i-am susprins și pe reprezentanții Centrului de Creație a Copiilor din Bălți. Aceștia au adus mai multe lucrări elaborate manual de copiii, care frecventează instituția.

Eduard Melnic, apicultor, care a câștigat mai multe medalii la expoziții internaționale, se laudă că are un produs unic.  a explicat de ce produsul său este unic. Acesta dispune de stupină nomadă, care permite albinelor să colecteze polen din diferite părți ale țării, ceea ce face ca mierea să aibă un gust și proprietăți medicinale unice.

Unul dintre producătorii locali de cașcavaluri, ne-a spus că în Moldova, puteți găsi brânzeturi franceze, produse după tehnologia și rețeta producătorilor din Franța.

Bălțenii pot vizita Târgul de Toamna la Bălţi în perioada 10-12 noiembrie.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture