Video// Să înceapă povestea de Revelion. În Bălți au apărut primele decorațiuni de sărbători

Conform zodiacului chinez, anul 2022 este Anul Tigrului de Apă.

0

Până la Revelion a mai rămas o lună și jumătate. Totuși acest lucru nu a împiedicat comercianții din Bălți să scoată în vânzare decorațiunile de Crăciun. În zadar, oamenii nu se prea grăbesc cu achiziționarea lor. Majoritatea bălțenilor ne-au spus că vor face cumpărături în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Vitrinile pline cu diverse jucării pentru brazi, beteală, luminițe și pomi artificiali atrag multe priviri. Totuși vânzătorii nu simt o agitație și aglomerație din partea cumpărătorilor. Comercianții spun că forfota va începe peste 2 săptămâni.

Sunt și din cei nerăbdători. Am suprins câteva persoane procurând jucării, cadouri și alte decorațiuni de Crăciun. Ei cred că prețurile se vor majora în ajunul sărbătorilor. Și comercianții nu exclud faptul că în preajma sărbătorilor, prețurile s-ar putea majora.

Conform zodiacului chinez, anul 2022 este Anul Tigrului-Apă. Tigrul este un simbol al puterii, emoției, masculinității și perseverenței în China.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture