Ceas inteligent de peste 7000 de lei pe mâna Președintelui

După ce și-a etalat cureaua de brănd cu un cost de peste 2 mii de euro, la Sadova, în 2018. Se pare că lucrurile scumpe au început să-i placă Președintelui Dodon.

Acesta face sport în costume de la Emporio Armani iar de-asupara fiind îmbrăcat cu o geacă de mii de lei, iar mai nou pe mână stângă poartă și un accesoriu de peste 400 de dolari SUA, se pare a fi un moft de președinte, pentru că ceasul inteligent ultima serie de la Apple, nu poate înlocui telefonul de peste o mie de dolari pe care și la achiziționat chiar după lansarea pe piață la finele anului trecut. Asta în timp ce conform declarației de avere pentru anul 2018, din salariul de Președinte a încasat 190.194 de lei, adică sub 16.000 de lei lunar. Iar în 2017 Dodon personal declara că primește lunar între 10 și 11 mii de lei.

Președintele Igor Dodon șia lărgit colecția de gadgeturi scumpe. Într-o lumină mai pronunțată de la blițurile camerelor foto și video a apărut apple watch-ul seria 5. Prețul pe site-ul comapaniei americane, accesoriul pentru mână cu funcții din domeniul tehnologiei de ultimă generație, pornește de la 400 de dolari americani, iar pentru un disign personalizat cum ar fi prezența logo-lui brăndului de lux HERMES, prețul începe de la 1250 de dolari SUA.

Se pare că Președintele celui mai sărac stat din europa de est, este un mare fan al brăndului dar și a articolelor vestimentare de la case de modă prestigioase. Anterior, Dodon a fost văzut cu ultimul model de smartphone, iPhone 11 Pro Max, prețul căruia depășește suma de o mie de euro.

În una dintre edițiile emisunii ,,Președintele Răspunde”, Igor Dodon a purtat haine în sumă de 1170 de euro.

Costum sport de la Armani, geacă de la Moncler și papuci sport addidas. Iar în 2018 la Sadova, când a strâns căpșuni împreună cu Kirkorov a purtat o curea cu un preț de peste 2 mii de euro de la Stefano Ricci.

La finele lui  2019 Parlamentul a votat ca pentru cheltuielile activității Președenției, pentru anul 2020, să fie alocate din Bugetul de Stat 35 de milioane de lei.

Deputatul Blocului ,,ACUM”, Dumitru Alaiba, a elaborat și un contor care arată în timp real cât a cheltuit Președintele la Președenție din banii plătitorilor de impozite și spune că acesta ne costă 100 mii de lei pe zi sau 1 leu pe secundă.

 

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture