CEI MAI BUNI STUDENȚI USARB AU FOST PREMIAȚI ÎN CADRUL „GALEI LAUREAȚILOR 2019”

224

Cei mai buni studenți ai Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți au fost premiați în cadrul Galei Laureaților 2019. 16 tineri au fost nominalizați la categorii: Activitatea Științifică, Activitate Cultural-Artistică, Activitatea Extracuriculară și pentru prima dată în istoria institiției secțiunea Ambasadorul USARB. Ceremonia s-a desfășurat în scuarul universității în atenția administrație, lectorilor și studenților.

În acest an au  fost depuse circa 40 de dosare, iar selecția candidaților s-a realizat în două etape.

Diplomele și trofeele pentru categoriile: Activitatea Științifică și Ambasadorul USARB au fost oferite finaliștilor de Valentina Prițcan, prorector pentru activitatea științifică și relații inernașionale. Printre aceștea au fost Oleg Pogîlă și Ana Noroc.

Ion Gagim, fostul rector a Universității din Bălți a oferit trofee și diplome celor 3  finaliști ai categoriei: Activitate Cultural-Artistică. Printre ei s-a regăsit și Vasile Caliga.

Iar laureații secției Activitatea Extracuriculară au fost premiați de rectorul USARB, Natalia Gașițoi. Printre cei 7 bravi studenți a fost și Olga Muduc.

Cei prezenți la eveniment s-au bucurat pentru succesele colegilor.

„Gala studenților USARB” în acest an a ajuns la cea de-a III ediție și a fost lansată în anul 2017 la iniţiativa Autoguvernanței Studențești USARB. Începând cu anul 2018, evenimentul este organizat sub egida Rectorului Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți.

Cmentariile sunt închise