Cetățenii așteaptă scuze de la Președinte pentru video-ul în care Plahotniuc i-ar oferi un pachet cu bani

Președintele Igor Dodon ar trebui să-și ceară scuze de la cetățeni pentru videoul în care fostul lider al democraților, Vladimir Plahotniuc îi oferă președintelui RM Igor Dodon o sacoșă în care se crede că erau bani. De această părere sunt peste 63% dintre cei care au fost intervievați în cadrul Barometrului Opiniei Publice, prezentat de Institutul pentru Politici Publice.

52,5% dintre respondenți cred că Igor Dodon trebuia să-și dea demisia, iar 47,5 la sută susțin contrariul. Totodată, 63 la sută dintre respondenți cred că Procuratura trebuia să inițieze un dosar penal în acest caz și tot atâția susțin că Parlamentul și în primul rând opoziția trebuia să solicite demisia președintelui.

Sondajul a fost realizat în perioada 13-23 iunie, prin telefon, de compania „CBS-Research”, pe un eșantion de 1200 de persoane și are o marjă de eroare de 2,9%.

Sondaj: Cetățenii așteaptă scuze de la Dodon pentru video-ul cu «culioc»

Sondaj: Cetățenii așteaptă scuze de la Dodon pentru video-ul cu «culioc»

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Samstag, 4. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture