CHIAR ȘI INP ÎMPARTE DARURI DE PAȘTI

În pragul Sărbătorilor Pascale, în municipiul Bălți continuă actele de caritate. Angajații Regimentului de Patrulare Nord, au împărțit, vineri, produse alimentare unei familii social vulnerabile.

Din partea conducerii Regimentului de Patrulare Nord din partea Inspectoratului General al Poliției, un mic prezent din partea noastră și vă dorim sănătate”.

Familia Osic are patru copiii. Aceștia cu greu fac făță nevoilor. Ei nu au nici curent electric și nici condiții prielnice pentru a-și crește copiii.

Lunar veniturile familiei Osic ajunge până la șapte sute de lei. Soțul nu este angajat în câmpul muncii, iar mama primește doar indemnizații pentru creșterea copiilor. Ea spune că datorită acestui ajutor umanitar ei vor mai uita de nevoi și griji.

Despre drama familiei Osic, maiorului de poliție, Vitalie Tarlapan, a aflat de la Serviciul Asistență Socială din cadrul Primăriei municipiului Bălți. El spune că nu a putut rămâne indiferent față de soarta micuților.

Reporter: Irina Baxan
Operator: Corneliu Vieru
Montaj: Iurie Bold

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture