China donează Moldovei încă 1.000 de teste pentru COVID-19

Republica Populară Chineză a donat Republicii Moldova încă 1.000 de teste pentru COVID-19. Testele au ajuns în țară astăzi, 30 martie.

Ambasadorul Zhang Yinghong a declarat că China își asumă responsabilitatea unei țări mari și a unui bun prieten a Moldovei și este dispusă să continue consolidarea cooperării cu Moldova pentru a oferi asistență în măsura capacității sale de a lupta împotriva epidemiei, transmite Știri.md.

China pregătește acum al treilea lot de ajutor pentru Moldova, ce constă în echipament de protecție pentru personalul medical, în speranța de a ajuta țara să supraviețuiască criza și să depășească epidemia cât mai curând posibil.

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat că Moldova aduce sincere mulțumiri Chinei pentru furnizarea a două loturi de kituri de testare într-o perioadă scurtă de timp, ambele fiind o urgentă necesitate pentru spitalele din Moldova.

Ajutorul guvernului chinez va juca un rol important în lupta Moldovei împotriva epidemiei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture