Chirtoacă: „Dodon deja caută cum să justifice că-l va desemna pe Plahotniuc prim-ministru”

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, este convins că între Partidul Democrat (PDM) și Partidul Socialiștilor (PSRM) va fi o coaliție, iar președintele Igor Dodon îl va înainta pe Vladimir Plahotniuc în funcția de prim-ministru al Republicii Moldova.

„Discuțiile organizate de Dodon este spectacol prost regizat. Totul este organizat pentru a difuza știri la canalele lor de propagandă. Igor Dodon deja caută cum să justifice că-l va desemna pe Plahotniuc prim-ministru. Dodon a fost preluat de la comuniști de pe vremea când făcea privatizări, el depinde de Plahotniuc de la și până la, nu poate face nimic.

De menționat că PSRM a anunțat că în condițiile în care nu se va forma în timpul apropiat o coaliție de guvernare, „nu vede altă soluție decât organizarea și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate”, iar în acest sens, săptămâna viitoare va fi organizată ședința Consiliului Republican al formațiunii în cadrul căreia vor fi discutate și aprobate acțiunile următoare ale partidului.

Sursa: unimedia.info

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture