Cine este principalul suspect în cazul atentatului de la Barcelona

Principalul suspect în cazul atentatului de la Barcelona este un cetăţean de orgine magrebiană, Driss Oukabir, care locuia în Ripoll, situat la 107 kilometri de Barcelona.

Înainte a locuit în Marsilia. El ar fi fost căutat în Spania din cauza unor acuzaţii de violenţă domestică, transmite Adevărul.ro.

Oukabir, un cetăţean cu origini magrebiene, ar avea paşaport spaniol, emis în Melilla (o comunitate autonomă a Spaniei, aflată în Africa, pe coasta marocană).

Potrivit celor mai recente informaţii, doi suspecţi se află în custodia poliţiei, iar potrivit presei locale citate de mass-media ruse, magrebianul este unul dintre cei arestaţi.

Atacul de la Barcelona, soldat cu 13 morti şi 50 de răniţi, potrivit unui bilanţ oficial provizoriu, a avut loc în jurul orei locale 17.00 (18.00 ora României), pe Las Ramblas, cea mai aglomerată stradă turistică din metropola catalană, unde o furgonetă albă a intrat în pietoni.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture