Combustibilul diesel a crescut în preț: șoferii se întreabă de ce

Șoferii vor trebui să scoată din buzunare mai mulți bani pentru un litru de motorină. La mai multe stații PECO din oraș prețul a fost majorat cu aproxiamtiv 25 de bani. Între timp costul unor alți combustibili rămâne neschimbat. Unii conducători auto se conformează majorărilor, iar alții dau vina pe pandemie.

Prețul combustibilului diesel la benzinării a crescut, în medie, cu 20-25 de bani. Costul unui litru de motorină variază de la 13 lei și 15 bani până la 13 lei și 29 de bani. Opiniile șoferilor în privința acestei scumpiri s-au împărțit: unii consideră că creșterea prețului este un proces inevitabil și explică scumpirea prin creșterea prețurilor la petrol. Alții spun că de vină este pandemia de coronavirus.

Unii conducători auto cred că înainte de alegeri, cineva încearcă să câștige bani, iar guvernul nu ia măsuri pentru a îmbunătăți situația din țară.

Prețurile pentru alți carburanți au rămas neschimbate. Benzina costă în medie până la 15 lei 55 de bani per litru, iar gazul – până la 9 lei pe metru cub. Amintim că operatorii de pe piață de combustibil stabilesc prețurile carburanților în mod independent, pe baza cheltuielelor și a unui plafon de venituri de 10%.

Дизтопливо подорожало: водители гадают почему

Дизтопливо подорожало: водители гадают почему

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 24. Juli 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture