COMERCIANȚII DIN CHIȘINĂU NU VOR SĂ EMITĂ BONURI

Vor să muncească, dar fără aparat de casă și să nu emită bonuri. Mai mulți comercianți au manifestat luni în fața Parlamentului, cerând autorităților să revadă legislația privind vânzarea cu amănuntul. Oamenii spun că sunt dispuși să plătească toate taxele necesare, dar să nu emită bonul de casă.  

 „Protestăm ca să ne scoată aparatele de casă. Noi vindem carne la Piața Centrală și nu putem procura și activa cu aparat de casă. Putem să achităm orice taxă necesară, numai să nu ne pună să avem aparat de casă”, spune o protestatară.

„Sperăm că deputații ne vor înțelege corect. Noi până acum am activat corect, am lucrat pe bază de patente și am achitat toate impozitele la stat. Sperăm să ne susțină și să ne asculte rugămitea”, a explcat altă protestatară.

Realitatea.md amintește că acum câteva zile, zeci de comercianți au ieșit în stradă, blocând parțial bulevardul Ștefan cel Mare și strada Tighina din Chișinău, în semn de protest față de înăsprirea condițiilor de vânzare în piață.

http://www.realitatea.md

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture