Copii și adolescenți pot să participe la o tabără parlamentară online

Din 10 iunie și până la 20 iunie inclusiv, copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani se pot înregistra la o tabără online, organizată de Parlamentul de la Chișinău. Tabăra va avea loc în perioada 28 iunie – 2 iulie curent și va include sesiuni pentru trei categorii de vârstă: 10-12 ani, 13-15 ani și 16-18 ani. Programul se va axa pe istoria celor 30 de ani de independență a țării, prevederile Constituției pe înțelesul copiilor, subiecte de actualitate în contextul pandemiei COVID-19, precum și activități interactive de comunicare, transmite deschide.md.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, invitați speciali la tabără vor fi deputați, avocatul poporului pentru drepturile copilului, conducerea secretariatului legislativului, precum și specialiști din diverse domenii, care vor împărtăși din experiența sa.

Participanții la tabără vor vizita virtual clădirea Parlamentului, vor concura în cadrul laboratorului de idei, vor răspunde la întrebările quizz-urilor, iar cei mai activi vor avea parte de surprize.

Înregistrarea la tabără va avea loc pe pagina oficială de Facebook a Parlamentului. Copiii și tinerii interesați sunt îndemnați să urmărească postările de pe acest profil.

Foto: deschide.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture