Cozi interminabile în fața magazinelor din Bălți înainte de Paște 

Și anul acesta în perioada din naintea Paștelui oamenii sunt nevoiți să stea la coadă după produse. Doar că afară și păstrând distanța socială recomandată de autorități. Dacă până acum aveau mai mult timp la dispoziție pentru a se uita la prețuri, acum acesta este folosit pentru a respecta carantina, dar și de a fi mai atenți pe ce pun mâna și cu cine intră în contact.

Din cauza că toate piețele sunt închise în preajma magazinelor din oraș s-au format cozi . Mulți locuitori, printre care și pensionari, doresc să cumpere produse pentru sărbători. Răbdători oamenii așteaptă până la jumate de oră. Distanța, cu adevărat încearcă să o respecte. Mulți sunt echipați cu măști și mănuși. Alții încearcă să nu atingă nimic. Unii spun că nu le este frică de a se infecta cu coronavirus, pentru că în magazin se  dezinfecatează.

Oamenii spun că ies la cumpărături o dată sau de două ori pe săptămână. În restul timpului stau în autoizolare. La fel și paștele, unii, îl vor sărbători acasă, iar la biserică nu vor merge.

Amintim că, populației ia fost recomandat să limiteze aflarea în locurile publice. Este înăsprit regimul sanitar și dezinfectarea tuturor magazinelor care activează și a altor puncte de comerț, iar vânzîtorilor și proprietarilor le-a fost recomandat să majoreze timpul de deservire a vizitatorilor. La fel a fost montată indicatoarea pentru menținerea distanței dintre persoane nu mai mică de 2 metri.

В Бельцах — большие очереди перед Пасхой

В Бельцах — большие очереди перед Пасхой

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Freitag, 17. April 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture