Crimă la Edineț. Un bărbat s-a răzbunat pe concubina care l-a părăsit și i-a dat foc tatălui ei

Un bărbat a fost reținut, după ce l-a incendiat pe tatăl fostei sale concubine. Cadavrul carbonziat al victimei a fost găsit weekendul trecut în casa sa din localitatea Costantinovca, din raionul Edineț, iar făptașul a fost reținut în această dimineață de către ofițerii INI.

0

Potrivit surselor Deschide.MD, apropiate anchetei, cazul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când bărbatul de 34 de ani, originar din Șirăuți, Briceni, a venit în ospeție la tatăl concubinei sale.

Bărbatul ar fi profitat de ocazie că bărbatul era în stare de ebrietate, a luat dintr-o debăra un recipient cu lichid inflamabil, ulterior acesta l-a stropit pe bărbatul de 66 de ani și l-a incendiat, după care a urcat pe bicicletă și fugit într-o direcție necunoscută. Din cauza arsurilor, victima a murit până la venirea ambulanței.

Mai mult decât atât celeași surse au ținut să menționeze că timp de aproape ceva zile făptașul s-ar fi ascuns într-o pădure din proximitatea localității Constantinovca fiind căutat de către omaneii legii. În această dimineață oamenii legii au reușit să-l rețină pe tip ulterior acesta  a fost escortat la IP Edineț unde a fost audiat.

În contextul dat dânsul și-ar fi recunoscut vina și ar fi declarat polițilștilor că a recurs la acest gest disperat pentru ca să se răzbune pe fosta sa concubină pentru că l-a părăsit.

Menționăm că oamenii legii au pornit un dosar penal pentru omor, iar individul riscă ani grei de pușcărie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture