Cu tombola magazinului „Global Store” poți câștiga un Iphone 11

76

Un nou magazin cu produse de uz casnic „Global Store” a fost deschis la Bălți. Acesta este unic prin faptul, că într-un singur loc sunt adunate articole de interior, textile, vase, haine și încălțăminte, precum și bunuri tematice pentru organizarea evenimentelor. Sortimentul marketului este bogat: are peste 40 de mii de articole din 15 categorii de produse.

În „Global Store” puteți găsi absolut totul, economisiți timp și bani în același timp, a remarcat șefa departamentului de marketing Natalia Neagu.

Natalia Neagu  Șefa Departamentului de Marketing: ,, „Global Store pentru prima dată deschide un magazin în afara Chișinăului. Am ales orașul Bălți pentru că este unul dintre cele mai dinamice orașe. Toate magazinele sunt construite conform aceluiași concept, care oferă peste 40 de mii de produse din 15 categorii într-un singur loc. Pe lângă decor, puteți găsi aici mâncăruri, textile, încălțăminte pentru copii și adulți, jucării, birotică. „

Potrivit Nataliei Neagu, rețeaua ,,Global Store” colaborează direct cu fabricile, de aceea prețurile sunt prezentate fără careva majorări și rămân cât mai mici posibil.

„Ne putem permite menținerea prețurilor foarte moderate, deoarece suntem unul dintre cei mai mari angrosiști care importă bunuri. Prețurile noastre nu sunt duble sau triple, sunt cele de la distribuitori. ”

Noul magazin are o suprafață totală de 800 m2 și o echipă de 23 de angajați. Vânzătorii-consultanți sunt gata să vă răspundă la toate întrebările.

Chiar în ziua deschiderii, magazinul a fost luat cu asalt de cumpărători.  Aceștia ne-au spus prin ce este diferit și accesibil „ Global Store” în comparație cu alte magazine. 

În ziua deschiderii ,,Global Store” a lansat o loterie festivă: timp de o lună, cumpărătorii își pot folosi bonul în sumă  de cel puțin 1.000 de lei pentru a participa la extragere. Premiul mare este un Iphone 11.

„Dacă un client are un cec de 1000 de lei, poate participa la extragerea noastră, care se încheie pe 21 decembrie. Pe 22 decembrie, în direct vom alege câștigătorii: Iphone 11, televizor, lenjerie de pat și oferim încă 2 articole de decor pentru Anul Nou. „

Noul magazin are un program zilnic de funcționare, fără pauză de masă. „Global Store” este amplasat pe strada Decebal, 148.

 

Cmentariile sunt închise