Cum decurg lucrările de reconstrucție în unul din cele mai mari parcuri bălțene

Recent administrația bălțeană a demarat reconstrucția parcului, amplasat în cartierul șase. Filmările topografice au fost deja efectuate. Despre aceasta a informat șefa întreprinderii municipale ,,Direcţia de Construcţii Capitale Comanditar Unic ” Larisa Bragari.

În timpul reconstrucției anturajul din parct se va schimba total. Potrivit Larisei Bragari urmează să fie efectuat un volum mare de lucru. Mai exact pavarea trotuarelor și modernizarea sistemului de iluminat, dar și amenajarea întregului teritoriu. La o ședință de la primărie s-a discutat și schimabarea rețelelor subterane de apeduct.

Aleie din parc vor fi pavate. Primarul de Bălți a optat pentru culoarea roșie. Nu vor fi uitate nici pistele pentru bicicliști. Este planifactă schimbarea deplină a lămpilor vechi cu unele noi. Acum câteva săptămâni, Renato Usatîi, ajuns în parc, pentru a verifica cursul lucrărilor, a menționat, că parcul v-a căpăta un cu tot alt aspect. Copacii avariați vor fi tăiați, iar în loc vor fi sădiți alții tineri. Vor fi schimbate scunale și urnele.

Cum decurg lucrările de reconstrucție în unul din cele mai mari parcuri bălțene

Cum decurg lucrările de reconstrucție în unul din cele mai mari parcuri bălțene

Gepostet von Телекомпания BTV – Balti, Бельцы am Donnerstag, 10. September 2020

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture