CURG BANII PE STRĂZILE DIN BĂLȚI

O porțiune a apeductului de pe strada Ștefan cel Mare din orașul Bălți s-a spart, în consecință tone de apă au inundat acostamentul străzii. Reprezentanţii Regiei “Apă-Canal” spun că defecţiunea urma să fie înlăturată imediat, însă drumeții afirmă contrariul. De asemenea șeful întreprinderii, Victor Corcodel, a precizat că pierderile de apă vor fi achitate de consumatori

O parte din pierderile de apă vor intra în tarif și o parte va fi achitate de abonații „APĂ-CANAL”. În orice caz întreprinderea lucrează și ne vom strădui să acționăm prompt la acestă problemă. Uneori se întâmplă să reacționăm cu o întârziere de o zi,” a declarat Victor Corcodel.

Incidentul s-a produs în apropiere de întreprinderea „ Rețelel Electrice de Distribuțeie Nord. Potrvit angajaților întreprinderii, apa izvorăște în zonă de câteva luni. Iar locuitorii din preajmă care au dorit să le păstrăm anonimatul au declarat pentru BTV, că porțiunea în cauză a fost deja reparată odată de angajații „Apă-Canal”, fapt confirmat și de șeful întreprinderii.

De anul trecut aici izvorăște apa. Asta demonstrează cât de bine muncesc cei de la Apă Canal. În apropiere de noi la fel se întâmplă să se spargă des țeava. Ei vin și bat niște cepuri și pleacă. Angajații spun că cepurile sunt aduse din India. De ce? Materialul acolo este mai bun.

Pentru renovarea apeductului în municipiul Bălți sunt necesare fonduri de peste 50 de milioane de euro. Lungimea apeductului în municipiu este de peste 200 de kilometri. Un metru cub de apă menajeră în municipiul Bălți costă aproape 12 lei.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture