Cutii alimentare pentru 100 de familii numeroase din Bălți

Sărbătorile de Paște sunt perioada anului cînd cei mai triști ca noi așteaptă o minune. În susținerea a 100 de familii numeroase din Bălți a venit primarul localității Renato Usatîi. Din sursele proprii ale edilului au fost create 100 de cutii cu produse alimentare. În aceste zile, consilierii municipali distribuie pachetele alimentare către beneficiari.

Renato Usatîi a menționat că vrea să ajute părinții, care din lipsa resurselor financiare nu pot oferi copiilor bucate alese pe masa de sărbătoare.

Oferirea cutiilor alimentare a devenit o frumoasă tradiție în municipiul Bălți. Din anul 2015 și până în prezent au fost distribuite mii de pachete familiilor social-vulnerabile, uneori de câteva ori pe an.

Oamenii au rămas plăcut surprinși de cadouri. Iar pe unii iau copleșit lacrimile.

O cutie cu produse alimentare cântărește peste 10 kg. Acestea conțin pachete de orez, paste, zahăr, cereale, cașcaval, unt, ulei de floarea-soarelui, ceai, carne de vită la borcan, mai multe conserve de sardine, măsline, cârnați, cozonac și dulciuri.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture