Dan Perciun, despre vaccinarea în drum fără mănuși. Lumea: Vă faceți de râs

0

După ce pe rețelele sociale s-a iscat scandal de la cel puțin două fotografii publicate de deputații PAS, care au participat voluntar pentru a convinge moldovenii din satele Republicii Moldova că vaccinarea anti-Covid-19 este importantă pentru depășirea pandemiei, Dan Perciun a venit cu un fel de reacție.

Acesta a publicat fotografii din SUA și Canada în care oamenii la fel sunt vaccinați în mijlocul drumului, transmite  Realitatea.md.

PAS propriu-zis nu a venit cu vreo reacție… Pe parcursul zilei de sâmbătă, au fost vizitate 93 de localități din 20 de raioane.

În primul rând, prima fotografie care a trezit nedumerirea despre cum este posibil ca un om să fie vaccinat în drum, fără să fie supravegheat după injectarea serului, a fost cea în care apare un bărbat.

Inițial, a fost publicată chiar de către reprezentanți din PAS, după care a fost ștearsă, însă unii internauți au reușit să o salveze și să o reîncarce pe Internet.

A doua fotografie care a stârnit nedumirere a fost cea în care apare mâna unei doamne injectată aparent de un lucrător medical îmbrăcat în uniforma Poliției de Frontieră, fără mănuși medicale.

De altfel, și Poliția de Frontieră a participat la acțiunea voluntară de a convinge oamenii despre importanța vaccinării împotriva Covid-19.

Aceasta a apărut aseară însăși pe pagina de Facebook PAS, doar că în dimineața de azi, 31 octombrie, ea nu mai poate fi găsită, iar potrivit Facebook într-adevăr au fost șterse anumite conținuturi media.

Aseară, deputatul PAS Dan Perciun a scris o postare, dând exemplu că și în alte țări are loc „vaccinarea în drum”. A publicat câteva fotografii care ar fi din SUA și Canada.

Foto:Știri.md

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture