De ce i-a spus Năstase lui Vovc să nu fie răutăcios la conferință

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, este supărat foc pe unele instituții de presă din Republica Moldova. Totul după ce, în timpul unei conferințe de presă susținute luni, 1 martie, acesta l-a îndemnat pe colegul său de partid, deputatul Liviu Vovc, să nu fie „răutăcios”,  după ce deputatul a pomenit despre „oliacă doctor” (n.r. Igor Dodon).

La scurt timp după această conferință, unele instituții de presă au publicat secvența video, afirmând că Liviu Vovc a fost îndemnat să nu fie răutăcios imediat după ce deputatul l-a criticat pe Igor Dodon, calificându-l „oleacă doctor”. În timpul unei transmisiuni live de marți seara, politicianul s-a arătat deranjat de modul în care subiectul a fost abordat de mai multe redacții.

Acesta s-a arătat, totodată, și dezamăgit de faptul că unele posturi de televiziune, unele pentru care – spune el – a pus un cuvânt bun în cancelariile europene, au trunchiat esența secvenței cu pricina.

Și Liviu Vovc a venit cu o reacție pe profilul său de Facebook, referitor la incident.

Postarea a stârnit un schimb de replici între reprezentantul Platformei DA și deputatul PAS, Radu Marian, scrie știri.md.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture