De sărbători curățenie în Bălți va fi asigurată non-stop

Locuitorii din municipiul Bălți, nu vor mai avea bătăi de cap cu mormanele de gunoi care se acumulau de sărbători în locurile publice.

Potrivit viceprimarului de Bălți, Igor Șeremet, pentru asigurarea curățeniei vor fi antrenate în regim non-stop, echipele a două întreprinderi municipale. Anunțul a fost făcut de viceprimar în cadrul ședinței serviciilor comunale. Șeremet a mai adăugat că agenții de salubrizare vor activa în 24 din 24, pentru a evita acumularea gunoiului din locurile publice.

În esență atât toate instituțiile publice, cât și întreprinderile corespunzătoare sunt antrenate în asigurarea multilaterală a petrecerii sărbătorilor de iarnă în perioada 15 decembrie-1 februarie ”, a specificat Igor Șeremet.

De salubrizarea orașului se vor ocupa echipele speciale din cadrul întreprinderii „Gospodăria Locativ Comunală” și „Solubrity Solutions”. Viceprimarul a precizat că suplimentarea echipelor vine grație numărului mare de oaspeți care sunt așteptați în piața municipală. La fel, de sărbători vor lucra în regim de urgență și echipele responsabile pentru rețelele inginerești. În acest sens va fi deschis un centru care va reacționa la nevoile bălțenilor.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture