De Ziua orașului Bălți, transportul public va circula până la miezul nopții

De Ziua orașului Bălți, transportul public circula până la miezul nopții. Ordinul a fost emis de Nicolai Grigorișin viceprimarul localității. Graficul transportului a suferit modificări, pentru ca pasagerii să poată ajungă acasă după concert.

Potrivit responsabililor de la ,,Direcția de Troleibuze” Bălți , programul de activitate al transportului public va fi prelungit pînă la ora 24.00. Dacă troleibuzele nu vor face față numărului de pasageri, vor fi puse în circulație 8 rute suplimentare.

Anual la 22 mai, orașul Bălți își sărbătorește ziua de naștere, anul acesta orașul împlinește 600 de ani. Cu ocazia Zilei Orașului, primăria a pregătit un program de divertisment pentru locuitorii din Bălți și oaspeții capitalei de nord. La ora 18.00  în piața centrală „Vasile Alecsandri”  va începe  concertul „LA MULȚI ANI, BĂLȚI! ” cu participarea artiștilor profesioniști și a colectivelor de artă din Bălți. Administrația orașului Bălți a cerut persoanelor, care vor  participă la evenimentele festive să respecte toate normele prescrise și anume, să poarte măști de protecție, să mențină distanța socială și să dezinfecteze mâinile.

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture