DEMOTIVAREA POLITICIENILOR ȘI ACȚIUNILOR DE PROTEST DE LA CHIȘINĂU

M-au huiduit „Liuda”, „Parchez cum vreau, nu-mi pasă de voi”, „În momente de criză, mă prefac că dorm”, și Mihai Ghimpu și-a șters lacrimile cu bani după ce a votat Guvernul condus de Pavel Filip. Sunt doar câteva imagini pentru demotivarea acțiunilor de protest care se desfășoară la Chișinău apărute pe unele grupuri de pe rețelel de socializare.

Imaginea care a acumulat cele mai multe like-uri este fotografia liderului Partidului Liberal Mihai Ghimpu care este numit „Liuda„ în loc de „Iuda”, Apostolul care l-a vândut pe Hristos pentru 30 de arginți.
liuda

O altă imagine care a devenit virală pe net este când Preșdintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti închide ochii la ceea ce se întâmplă în țară.
timofti

Unii protestatari au reușit să lipească unele abțibilduri pe scuturile polițiștilor care apără clădirea Parlamentului. Pe suprafața acestora fiind scris:„ parchez unde vreau”.
abtibild

Internauții n-au ratat ocazia să reflecte situația politică din țară prin postarea imaginii în care șeful statului primește jurământul noului prim-ministru. Fotografia s-a ales și cu un comentariu „Când orașul pleacă la culcare, mafia se trezește.
mafia

Iar imaginile care a încununat capodoperele demotivării este momentul când liderul PL își șterge lacrimile cu bancnote de o sută de dolari, după ce a votat Executivul Filip.
hif1

Citește și

Comentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptăAflă mai multe

Hide picture