Dilemă de Revelion: brad natural sau artificial?

0

Natural sau artificial-veșnica dilemă în pragul sărbătorilor de iarnă. În timp ce unii optează pentru un brad natural, datorită mirosului și prospețimii pe care o aduce în case de sărbătători, alții preferă unul artificial. Cel din urmă ar fi mai practic, nu lasă în urma sa ace și poate fi folosit câțiva ani la rând. Însă pomii artificial dăunează mediul înconjurător.  

În centrul municipiului Bălți, găsiți zeci de brazi frumoși și arătoși. Prețurile încep de la 200 și ajung până la 450 de lei. Costul pomilor de Crăciun variază în funcție de înălțime și desimea crengilor. Comercianții spun că prețurile au crescut ușor în comparație cu anul trecut.

Costul brazilor artificiali a crescut considerabil în acest an. Pentru un pom de Crăciun înalt și de o calitate mai bună, veți fi nevoiți să scoateți din buzunare cel puțin 1000 de lei. Comercianții propun cumpărtătorilor și brazi artificiali, fabricați din silicon, în R.Moldova. Aceștia arată natural și vor rezista mult timp.  În ultimii ani, a devenit o tendință procurarea brazilor naturali în ghiveci. După utilizare, aceștia pot fi sădiți în grădină.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Acceptă Află mai multe

Hide picture